Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L’Àrea Metropolitana de Barcelona celebra la primera trobada de bloguers

Aquesta edició es fa al Parc Riu Llobregat i compta amb la col·laboració de DESCOBRIR

Aquest dissabte 5 d’octubre té lloc una trobada de bloguers organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la col·laboració de DESCOBRIR. Serà una jornada a l’aire lliure per descobrir amb bicicleta el Parc Riu Llobregat, una àrea exuberant a pocs quilòmetres de Barcelona.

Acompanyats per l’educadora ambiental Pilar Herrero i pel redactor de la revista Òscar Marín, un grup de 20 bloguers catalans descobriran els itineraris que hi ha a banda i banda del tram final del Llobregat i coneixeran les actuacions que hi ha fet l’AMB, resseguiran els meandres del riu, faran parada en diversos miradors per descobrir la morfologia fluvial, travessaran el Parc Lúdic, gaudiran del Parc Agrari i dels seus productes frescos, i observaran la fauna en plena època de migració d’ocells.

El ‘blogtrip’ inclourà un pícnic a l’aire lliure en un dels espais de la xarxa de Parcs de l’AMB, on els participants podran compartir les impressions un cop finalitzada la ruta amb bicicleta. Després d’aquesta trobada, els bloguers explicaran en els seus blogs respectius com ha estat l’experiència de recórrer sobre dues rodes l’esplèndid tram final del Llobregat, ajudant així a divulgar els valors d’aquests espais naturals tan propers a la capital catalana i encara poc coneguts per bona part de la ciutadania.

Els comentaris de la jornada es podran seguir a través de Twitter amb el 'hashtag' #blogtripAMB.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació