Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Es crea una ruta amb BTT per Montsant

És un itinerari circular de 95 km que està pensat per fer-se en dues etapes

Els amants del ciclisme ja disposen d’una nova proposta per descobrir el territori a través de rutes en bicicleta de muntanya (BTT). Es tracta de la Via de Montsant, un itinerari creat per l’empresa Natura Esport Costa Daurada —especialitzada en cicloturisme— i el Parc Natural de la Serra de Montsant. Es tracta d’un paquet turístic que combina esport, aventura, natura, cultura i gastronomia.

La ruta, autoguiada i perimetral, té l’inici i l’arribada a la Conreria d’Escaladei, un dels indrets més emblemàtics del Priorat. Amb 95 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell positiu acumulat, Via de Montsant passa per tots els pobles del Parc. L’itinerari és de dificultat mitjana-alta i està pensat per realitzar-lo en dos dies, tot i que també es pot fer en un dia o en més de dos, en funció del nivell de preparació dels participants.

L’empresa Natura Esport Costa Daurada ofereix servei logístic complet als ciclistes que vulguin efectuar aquesta nova ruta: allotjament, transport d’equipatge, lloguer de bicicleta, ‘e-roadbook’, mallot, mapa de rutes i assegurança bàsica. La contractació d’aquesta ruta i del paquet de serveis sumen un total de 135 euros (el lloguer de la bicicleta no està inclòs en el preu).

A més de gaudir de l’entorn natural i els paisatges de la zona, els participants descobriran els punts d’interès històric i cultural, així com els productes gastronòmics. Tal com han destacat els representants de l’empresa Natura Esport, “la ruta aprofita la xarxa de camins, senders i GR de la zona, i pel seu disseny s’han tingut en compte els aspectes mediambientals”. Maurici Montané, tècnic del Parc, ha assegurat que “feia temps que hi havia una demanda de ruta per part dels usuaris de BTT”.

Natura Esport Costa Daurada ja ha avançat que està treballant en altres rutes i que, a més, pretén oferir un nou servei dirigit a un públic més familiar: una sortida d’un dia que combini la bicicleta amb un altre tipus d’experiència de lleure.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació