Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Creix el nombre de circuits per a raquetes de neu

L’augment a les estacions d’esquí nòrdic és del 60% respecte al 2012

Any rere any, les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida incrementen el nombre de quilòmetres de circuits senyalitzats per fer excursions amb raquetes de neu, davant la demanda creixent d’aquesta pràctica esportiva i lúdica que permet gaudir dels paisatges nevats sense necessitat de saber esquiar. Enguany, s’ha produït un augment excepcional en la senyalització de rutes per a raquetes a les estacions d’esquí nòrdic, que han passat dels 51 km de la temporada anterior als 87 km de l’actual (més del 60%).

Actualment, Aransa disposa de 15 km de circuit de raquetes; Tavascan, 25 km; Virós-Vallferrera, 7 km; Lles de Cerdanya, 15 km; Sant Joan de l’Erm, 10 km, i Tuixent-la Vansa, 15 km.

Pel que fa a les estacions d’esquí alpí, Port del Comte ha marcat i senyalitzat 45 km nous de pistes amb 5 circuits de diferents nivells i dificultat, i la d’Espot Esquí ha senyalitzat a la cota 2.000 uns 3 km a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per practicar raquetes.

Quant a les activitats de les instal·lacions d’alpí, Baqueira Beret ofereix l’oportunitat de fer excursions amb raquetes de neu i, fins i tot, algunes sortides amb raquetes les nits de lluna plena des del Pla de Beret. Les estacions de Port Ainé i Espot Esquí ofereixen excursions guiades amb raquetes de neu al Parc Natural de l’Alt Pirineu. A Port del Comte es poden fer excursions amb raquetes per diferents itineraris enmig de la natura.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació