Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

L’Auditori crea un cicle de música amb tast de vins

El programa s’inaugura el 18 de gener i s’allarga fins al juny

L’Auditori de Barcelona enceta l’any amb una nova línia de concerts, ‘Denominació d’Origen. Maridant Música’, que uneix músics i vins catalans en un nou format intimista (aforament limitat de 50 persones) que aposta per l’experimentació. El programa compta amb sis concerts que es faran en dissabte, del 18 de gener al 14 de juny.

L’objectiu d’aquesta nova programació és doble: donar cabuda a talents del país, posant especial atenció en els joves i els músics de les dues grans formacions simfòniques amb seu a L’Auditori, la Banda Municipal de Barcelona i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i potenciar un format innovador amb la col·laboració de sommeliers, que, en un concert més intimista, conduiran els assistents cap a l’experimentació amb els sentits de la vista, l’oïda, el gust i l’olfacte.

El tret de sortida serà el 18 de gener amb un concert a càrrec dels Barcelona Clarinet Players, formació de músics de la Banda Municipal de Barcelona, amb un concert especial en què es fusionarà música, degustació de vins catalans i pintura amb vi en directe a càrrec de l’artista Marina Comas Durany. Els seguiran el duo format pel clarinetista Josep Fuster i la pianista Isabel Hernández (8 de febrer); el Trio Bcn Cosmo de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (10 maig); el Quartet Gerhard (12 d’abril), i el Quartet Alart, que tancarà la programació el 14 de juny. La programació inclou també un concert de jazz el 8 de març amb els Astrio.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació