Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L’orgue del Palau Güell sonarà el primer dimarts de mes

L’instrument es troba al saló central i va ser dissenyat per Antoni Gaudí i Aquilino Amezua

El Palau Güell de Barcelona ofereix una nova proposta als visitants: cada primer dimarts de mes, hi haurà un concert d’orgue en directe. L’escenari és excepcional, perquè Antoni Gaudí va posar en pràctica a la residència de la família Güell les seves idees sobre la connexió entre l’arquitectura i la música, amb uns resultats acústics excel·lents.

Les audicions en viu són a càrrec dels alumnes de Grau Superior d’Orgue del Conservatori de Música del Liceu, que interpretaran diverses peces modernistes en aquest instrument situat al saló central del palau i dissenyat per Gaudí i Aquilino Amezua. Aquesta nova proposta s’allarga fins al mes de juliol.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació