Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Viatjar amb els més petits

Consells per gaudir de bones experiències viatgeres amb tota la família

Viatjar amb nens comporta tenir una cura especial a l’hora de triar el lloc on dormir, menjar i divertir-se. Als webs de les zones turístiques hi ha apartats d’oci familiar. Els hotels solen tenir preus especials per a nens (a Novotel dormen gratis fins als setze anys), i cada cop hi ha més apartaments i cases rurals que disposen de material infantil (trones, banyeres) que ja no cal portar de casa. La guarderia s’estén, a més, a tot tipus d’oferta: restaurants, balnearis (Gran Hotel Termes La Collada, a Girona; Mardavall Hotel-Spa, a Mallorca), hotels (Hotel Muntanya), estacions d’esquí (quasi totes) i platges (Santa Susanna, Lloret). Quant al menjar, els cercadors electrònics permeten trobar locals amb menú infantil. Pel que fa al transport, si es va en tren, fins als quatre anys no es paga i els menors de dotze tenen descompte. En avió, cada companyia té ofertes.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació