Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Viatjar sense gluten

Els menús per a celíacs s'estenen en l'oferta d'oci i de vacances

Els celíacs són persones intolerants a la proteïna del gluten, present al blat, la civada, l’ordi i el sègol. Per tant, també quan viatgen, han de vigilar amb l’alimentació, ja que és el seu tractament. La millor manera de trobar un hotel o restaurant amb menús sense gluten al lloc on es viatja són les webs d’associacions, que tenen buscadors actualitzats per poblacions (www.celiacscatalunya.org, www.celiacos.org).

Empreses com Paradores, Hotels Sol, Telepizza i VIPS són una mostra d’establiments amb menjars adaptats. L’oferta s’estén també als càmpings: el Cambrils Park és pioner en aquest aspecte. Si es viatja amb tren o amb avió, en alguns trajectes hi ha menús per a celíacs si es demana prèviament. Els aeroports de Barcelona, Palma, Eivissa, Reus i Girona disposen de locals amb menús aptes i l’oferta també arriba a les àrees de servei (Montseny). Si s’opta per cuinar, a més de trobar-ne a les botigues de dietètica, hi ha aliments sense gluten en la majoria de supermercats, normalment ubicats en prestatges diferenciats. Si en la ruta algú es posa malalt, cal advertir-ho al metge, ja que hi ha medicaments amb gluten. L’Associació de Celíacs té més informació sobre l’oferta sense gluten a Catalunya.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació