Anuncia't al Descobrir

El CCCB obre el Mirador al públic

Està situat a la cinquena planta i s’hi albira bona part de la ciutat de Barcelona

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) aquest any fa 20 anys i, per celebrar-ho, organitza 20 accions. Entre elles, l’obertura, el primer diumenge de cada mes, del Mirador situat a la cinquena planta. A través de la façana de vidre es pot contemplar Barcelona des d’una perspectiva poc usual, que abraça el mar, el Barri Gòtic i la Ciutat Vella, Montjuïc, el Tibidabo i la torre de Collserola.

Es podrà accedir al Mirador entre les 11 i les 20 h. El primer diumenge que va obrir va ser el passat 2 de març. La resta de diumenges són: 6 d’abril, 4 de maig, 1 de juny, 6 de juliol, 3 d’agost, 7 de setembre, 5 d’octubre, 2 de novembre i 7 de desembre.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació