Anuncia't al Descobrir

El CCCB obre el Mirador al públic

Està situat a la cinquena planta i s’hi albira bona part de la ciutat de Barcelona

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) aquest any fa 20 anys i, per celebrar-ho, organitza 20 accions. Entre elles, l’obertura, el primer diumenge de cada mes, del Mirador situat a la cinquena planta. A través de la façana de vidre es pot contemplar Barcelona des d’una perspectiva poc usual, que abraça el mar, el Barri Gòtic i la Ciutat Vella, Montjuïc, el Tibidabo i la torre de Collserola.

Es podrà accedir al Mirador entre les 11 i les 20 h. El primer diumenge que va obrir va ser el passat 2 de març. La resta de diumenges són: 6 d’abril, 4 de maig, 1 de juny, 6 de juliol, 3 d’agost, 7 de setembre, 5 d’octubre, 2 de novembre i 7 de desembre.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació