Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El CCCB obre el Mirador al públic

Està situat a la cinquena planta i s’hi albira bona part de la ciutat de Barcelona

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) aquest any fa 20 anys i, per celebrar-ho, organitza 20 accions. Entre elles, l’obertura, el primer diumenge de cada mes, del Mirador situat a la cinquena planta. A través de la façana de vidre es pot contemplar Barcelona des d’una perspectiva poc usual, que abraça el mar, el Barri Gòtic i la Ciutat Vella, Montjuïc, el Tibidabo i la torre de Collserola.

Es podrà accedir al Mirador entre les 11 i les 20 h. El primer diumenge que va obrir va ser el passat 2 de març. La resta de diumenges són: 6 d’abril, 4 de maig, 1 de juny, 6 de juliol, 3 d’agost, 7 de setembre, 5 d’octubre, 2 de novembre i 7 de desembre.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació