Anuncia't al Descobrir

Es convoca el concurs fotogràfic Wiki Loves Earth

Les imatges, de patrimoni natural, serviran per nodrir la Viquipèdia

L’associació Amical Wikimedia organitza als Països Catalans el concurs fotogràfic Wiki Loves Earth, que vol recollir el màxim nombre d’imatges d’alta qualitat sobre patrimoni natural amb la intenció de descobrir i difondre la informació sobre el patrimoni a la Viquipèdia.

El concurs està obert a tothom, amb el requisit que les imatges se cedeixen sota les condicions d’una llicència lliure. Les imatges es poden carregar per al concurs entre l’1 i el 31 de maig, independentment de quan hagin estat fetes.

El concurs està organitzat de forma federativa, amb un nivell local i un d’internacional. Hi ha diferents categories de participació i possibilitats de guanyar premis. Al Principat, hi haurà un premi a la millor fotografia i premis a les tres millors imatges per àmbit territorial (Alt Pirineu i Aran, Camp de Tarragona, Comarques Centrals, Comarques Gironines, Metropolità, Ponent i Terres de l’Ebre). Les Comarques Gironines, a més, tindran un premi addicional del Patronat de Turisme.

Original i útil

Un jurat escollirà els guanyadors del concurs local i també les fotografies seleccionades per participar en el concurs internacional. El jurat del concurs dels Països Catalans està format per fotògrafs, professionals del medi ambient i usuaris experimentats de Wikimedia. El jurat valorarà les imatges durant el mes de juny, tot tenint en compte tres criteris: la utilitat descriptiva i el valor enciclopèdic, la qualitat tècnica i l’originalitat, i l’estètica i la composició.

El concurs compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació