Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les biblioteques tornen a la platja

També hi ha espais de lectura en piscines, jardins i rambles

Llegir a la vora del mar, en un parc o a la piscina és més fàcil aquest estiu: una trentena de biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona porten els seus serveis a l’aire lliure.

En total, es posen a disposició dels ciutadans dues biblioplatges, 23 bibliopiscines i vuit altres espais per a la lectura com ara jardins, parcs, rambles o patis. Amb aquesta iniciativa, es vol associar la lectura amb el temps de lleure i crear així nous lectors.

Les biblioplatges s’instal·len a Arenys de Mar fins al 30 d’agost i a Castelldefels fins al 29 d’agost. Els dies i horaris dels serveis d’estiu varien segons el municipi i es poden consultar a la Biblioteca Virtual.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació