Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix un servei de rutes guiades per escenaris de la batalla de l’Ebre

S’hi relaten l’operació militar, el paper de la dona o la internacionalització del conflicte

Terra Enllà és un nou producte turístic de les Terres de l’Ebre i el Priorat. Es tracta d’un servei de rutes guiades que posen en valor el paisatge de la batalla de l’Ebre i, per extensió, de la Guerra Civil. L’equip de Terra Enllà està format pel periodista Andreu Caralt, especialitzat en aquest període històric i autor del diari digital ‘Diari de Guerra’, i Maite Hernández, antropòloga, educadora i experta en drets humans.

Les rutes guiades aporten una mirada diferent al paisatge de la batalla de l’Ebre, un enfocament transversal on es relata l’operació militar, però també el rol de la dona, el dolor de les víctimes, la internacionalització del conflicte, l’actual procés de recuperació de la memòria a Catalunya i el context patrimonial i natural on s’ofereixen els guiatges.

A banda de l’oferta de rutes guiades, l’equip de Terra Enllà acaba d’inaugurar una exposició fotogràfica sobre els actes del 70è aniversari del desembarcament de Normandia, que es van celebrar el passat mes de juny. L’exposició es pot veure al Centre d’Interpretació 115 Dies, a Corbera d’Ebre, amb la col·laboració del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE).

Programació estable
De manera regular i d’acord amb l’època de l’any i els esdeveniments convocats al territori, es programaran diferents activitats, tot mantenint una programació estable. L’àmbit d’actuació inicial de Terra Enllà són les Terres de l’Ebre i el Priorat, on es concentra un patrimoni molt valuós vinculat a aquest període històric. En el futur, no es descarta ampliar les activitats a altres indrets de Catalunya, la veïna comunitat d’Aragó i, fins i tot, l’estranger, aprofitant l’extens bagatge acumulat amb el projecte ‘Diari de Guerra’.

Per a més informació i reserva de visites, us podeu adreçar al telèfon 636 67 99 69 o a l’e-mail terraenlla.guiatges@gmail.com.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació