Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Retornen una tortuga babaua al Parc Natural del Montgrí

L’espècie s’introdueix a la zona per augmentar la biodiversitat marina de les illes Medes

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha retornat un exemplar de tortuga babaua (‘Caretta caretta’) al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Aquest exemplar va ser recollit pels Agents Rurals l’1 de setembre de 2013 al port de Premià de Mar. Un pescador la va atrapar a alta mar amb una xarxa i com a conseqüència presentava petites ferides a la closca, al plastró i a les aletes. Per a la seva recuperació, es va traslladar al Centre de Recuperació de Fauna Marina (CRAM).

Malgrat que una gran part de la població d’aquesta espècie es troba al delta de l’Ebre, s’ha decidit retornar aquest exemplar al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter per intentar fixar un exemplar d’aquesta espècie en aquesta zona. D’aquesta manera, es pretén contribuir a augmentar la biodiversitat marina de les Medes.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació