Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

El Museu Marítim demana fotos submarines per a una exposició

Formaran part d’un mural de la mostra ‘Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l’aigua’

Amb motiu de l’organització de la mostra ‘Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l’aigua’, el Museu Marítim de Barcelona (MMB) convida el públic a participar en l’exposició amb les seves millors imatges subaquàtiques.

Les fotografies rebudes s’imprimiran digitalment i formaran part d’un gran mural col·laboratiu que s’exposarà en un dels àmbits de la mostra, el dedicat a la popularització de la fotografia submarina, des de finals del segle XX fins a l’actualitat. Els participants en la iniciativa ‘Vols ser protagonista de la propera exposició?’ podran enviar les seves fotografies fins al 31 d’agost de 2014.

A ‘Càmeres submarines. El repte de fotografiar sota l’aigua’, que s’inaugurarà el 23 d’octubre, es proposa al visitant fer un viatge cronològic, del passat al futur, per la història de la fotografia submarina tot incidint en els seus protagonistes i en la superació dels seus reptes en el medi marí, com a homes i com a investigadors i pioners de la tecnologia fotogràfica sota l’aigua.

Entre les peces més emblemàtiques, destaquen la primera càmera subaquàtica, creada per Louis Boutan el 1893; les càmeres fotogràfiques dissenyades per l’oceanògraf Jacques-Yves Cousteau, i les màquines que van filmar escenes aquàtiques en pel·lícules tan conegudes com ara ‘James Bond. Llicència per matar’ (1989), ‘Titanic’ (1997) o ‘Le grand bleu’ (1988).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació