Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Es crea una aplicació amb informació de prop de 300 platges

Aporta informació real sobre l’estat de l’aigua, el temps i la presència de meduses, entre d’altres

PlatgesCat és la nova aplicació que ha posat en marxa l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i aporta informació en temps real sobre el temps, la qualitat de l’aigua o la possible presència de meduses de prop de 300 platges catalanes.

L’aplicació també informa dels principals serveis de què disposa la platja, a més de fotografies, la seva localització en el mapa, consells i avisos i incidències que puguin ser d’interès per als banyistes.

L’aplicació es pot descarregar per a telèfons intel·ligents i es pot consultar a través del web de l’ACA, a l’esquerra de la pàgina inicial. L’aplicació va dirigida a la ciutadania en general i al turisme, i està disponible en set idiomes.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació