Anuncia't al Descobrir

La revista DESCOBRIR arriba al número 200

Volem que ens expliqueu per què us agrada la revista

La revista DESCOBRIR arriba al número 200, una efemèride històrica per a la degana de les publicacions de divulgació en llengua catalana. El número, dedicat a l’Alt Urgell, ja es troba al quiosc.

La revista, que al març farà 18 anys i arribarà a la majoria d’edat, ha recorregut durant aquest temps totes les comarques i racons del Principat i dels territoris de parla catalana. Aquesta efemèride no hauria estat possible sense la fidelitat i el suport dels lectors, sense els quals no hauríem pogut arribar fins aquí.

Per això volem que ens donis la teva opinió i ens expliquis per què t’agrada el DESCOBRIR. Pots fer-ho a través del web, Facebook o Twitter —amb l’etiqueta #200Descobrir.

L’efemèride ens agafa amb més ganes que mai per continuar descobrint el país i coincideix, a més, amb el llançament d’una nova capçalera que publicarem a l’octubre. Es dirà EXPERIÈNCIES DESCOBRIR i se centrarà en tot tipus de propostes turístiques per a la gent que es mou.

Ens continuem veient al quiosc, al web i a les xarxes.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació