Anuncia't al Descobrir

Banyoles atrau el turisme familiar amb descomptes

La campanya ‘Vine en família’ està vigent els mesos de novembre i desembre

L’Ajuntament de Banyoles ha posat en marxa ‘Vine en família i et regalem Banyoles’, una campanya turística que anima les famílies a fer estades de més de dues nits a la capital del Pla de l’Estany. A canvi, gaudiran de serveis exclusius i descomptes.

Segons la promoció, que està vigent durant els mesos de novembre i desembre, els nens i nenes de 0 a 11 anys gaudiran de l’allotjament gratuït, sempre que vagin acompanyats de mínim un adult per nen. També tindran entrada gratuïta al Museu Darder i al Museu Arqueològic els menors de 16 anys, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Altres descomptes són el viatge gratuït amb la barca ‘Tirona’, a més d’activitats, tallers i visites guiades gratuïtes.

Joana Vilà, regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, ha destacat que “podem oferir una sèrie d’al·licients i motius addicionals per venir a la ciutat i quedar-s’hi, més enllà de l’estiu o Setmana Santa”. “Amb aquesta campanya —afegeix— volem posar facilitats i premiar les famílies que escullin la ciutat com a destí per visitar i pernoctar, així com també per fer ús dels serveis o establiments que es troben ubicats a la ciutat”.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació