Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Banyoles atrau el turisme familiar amb descomptes

La campanya ‘Vine en família’ està vigent els mesos de novembre i desembre

L’Ajuntament de Banyoles ha posat en marxa ‘Vine en família i et regalem Banyoles’, una campanya turística que anima les famílies a fer estades de més de dues nits a la capital del Pla de l’Estany. A canvi, gaudiran de serveis exclusius i descomptes.

Segons la promoció, que està vigent durant els mesos de novembre i desembre, els nens i nenes de 0 a 11 anys gaudiran de l’allotjament gratuït, sempre que vagin acompanyats de mínim un adult per nen. També tindran entrada gratuïta al Museu Darder i al Museu Arqueològic els menors de 16 anys, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Altres descomptes són el viatge gratuït amb la barca ‘Tirona’, a més d’activitats, tallers i visites guiades gratuïtes.

Joana Vilà, regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, ha destacat que “podem oferir una sèrie d’al·licients i motius addicionals per venir a la ciutat i quedar-s’hi, més enllà de l’estiu o Setmana Santa”. “Amb aquesta campanya —afegeix— volem posar facilitats i premiar les famílies que escullin la ciutat com a destí per visitar i pernoctar, així com també per fer ús dels serveis o establiments que es troben ubicats a la ciutat”.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació