Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Barcelona recupera a Collserola el castell de Torre Baró

Es troba al punt d'inici del passeig de les Aigües i s'hi organitzaran rutes pel Parc Natural

Després d'uns mesos d'obres, s'ha obert al públic el castell de Torre Baró, un edifici emblemàtic de la serra de Collserola que es troba al punt d'inici del passeig de les Aigües i que és una porta d'entrada al Parc Natural per a senderistes i ciclistes.

Amb la rehabilitació, l'edifici inclou un espai expositiu i de divulgació històrica, un punt d'informació del Parc Natural de Collserola i un mirador a Barcelona i el Vallès, amb uns plafons amb imatges panoràmiques on s'assenyalen els punts més importants del perfil de la ciutat i de l'entorn natural del castell.

L'edifici, situat a la part més alta del turó de les Roquetes, s'havia projectat com a hotel, el 1905, però els problemes econòmics i les males comunicacions van deixar el projecte inacabat.

Horaris d'obertura i visites guiades
A partir d'ara, les plantes inferior i baixa estaran obertes al públic de dilluns a divendres de 10 a 13 h, dissabtes de 10 a 17 h i diumenges de 10 a 14 h. Les tres plantes superiors només seran accessibles amb reserva prèvia.

S'hi realitzaran activitats, tallers i rutes per Collserola. A més, des del Museu d'Història de Barcelona i l'Arxiu històric de Roquetes-Nou Barris s'organitzaran rutes, itineraris i visites guiades.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació