Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Baix Llobregat presenta el Pla de Senders Turístics

És una xarxa de camins que suma gairebé 500 km i que es poden fer a peu o amb bicicleta

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha elaborat el Pla de Senders Turístics del Baix Llobregat. Es tracta d’un gran projecte estratègic que fomenta els atractius turístics de la comarca tot posant en valor una xarxa de senders contínua que suma prop de 500 quilòmetres i que es pot fer a peu o amb bicicleta.

Actualment, la demanda d’informació sobre camins i senders és una de les més importants per part de les persones que visiten la comarca. A través del pla de camins i senders, es potencia una oferta turística que destaca el llegat natural i cultural del Baix Llobregat i que permet descobrir i apropar la comarca a ciutadans, visitants i turistes.

Sobre tres eixos
El Pla ha definit la xarxa de senders tot estructurant el Baix Llobregat en tres grans eixos: el del riu, l’oriental i l’occidental. Sobre aquests eixos, es vertebraran la resta de camins de la comarca, amb l’objectiu que aquests eixos ordenin el territori, vertebrin les connexions i connectin les àrees naturals per aconseguir un efecte multiplicador.

Al Baix Llobregat conflueixen el Parc Natural del Garraf, el parc de la Muntanya de Montserrat, el parc de Collserola, l’àmbit de les Muntanyes del Baix, la serra de l’Ordal i els espais naturals del delta del Llobregat. I pel que fa al patrimoni, hi destaquen el monestir de Sant Ponç de Corbera, la Colònia Güell o el Pont del Diable de Martorell, entre d’altres.

Més senyalització i més camins
En una fase posterior, caldrà fer noves inversions per senyalitzar els camins i senders i per fer les obres de millora. Aquests camins estan segregats del trànsit rodat i són plenament compatibles amb l’ús ciutadà. L’elaboració del Pla ha anat a càrrec de l’empresa Activitats i Natura, amb la col∙laboració de tots els ajuntaments de la comarca i el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació