Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El castell de Torre Baró

Tot i que la seva forma recorda a una fortificació medieval, el castell de Torre Baró és una construcció de principis del segle XX. Es tracta d’un edifici inacabat, ja que es va projectar com un hotel dins del projecte per urbanitzar la zona i convertir-la en un jardí residencial de la ciutat. El castell està situat entre els barris de Roquetes i Torre Baró. El nom d’aquest segon barri prové de dues antigues torres construïdes per la família Pinós. La primera va ser residència del baró de Pinós fins a la seva destrucció l’any 1714, durant la guerra de Successió, i la segona es va edificar al mateix lloc el 1797 i va ser enderrocada quan es va construir la Meridiana.

L’any 1989, l’Ajuntament va declarar el castell patrimoni històric de la ciutat, el va restaurar i hi va construir un mirador des del qual es gaudeix d’una vista panoràmica de Barcelona. S’hi veu la capital catalana amb les seves serres, barris i turons, el riu Besòs i els municipis de Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona.

Les plantes inferior i baixa estan obertes al públic de dilluns a divendres de 10 a 13 h, dissabtes de 10 a 17 h i diumenges de 10 a 14 h. Les tres superiors només són accessibles amb reserva prèvia.
Carretera Alta de les Roquetes, 328. Barcelona. Tel. 93 280 35 52.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació