Anuncia't al Descobrir

La Torre Bellesguard obre els diumenges

Amplia l'horari de visites un any després de la seva obertura per al turisme

Fa un any que la Torre Bellesguard, una de les obres més desconegudes i personals de l’arquitecte Antoni Gaudí, va obrir per primera vegada les portes al públic. El balanç que en fan els seus responsables és tan positiu que des de l’1 de novembre obre cada diumenge.

Amb aquesta novetat, es dóna resposta a una insistent petició de molts barcelonins de poder visitar Bellesguard el dia que dediquen a l’oci i a les activitats culturals. Així, la Torre Bellesguard es pot visitar de dimarts a diumenge, de 10 a 15 h.

I aviat es donarà a conèixer una nova proposta d’activitats, tant per als més petits i un públic més familiar com per a tothom qui vulgui fer quelcom diferent, viure una experiència única, unes visites especials en grups reduïts i sempre amb reserva prèvia.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació