Anuncia't al Descobrir

Neix el primer cercador especialitzat en viatges amb tren

Busca els bitllets més barats per als trajectes i les dates seleccionats per l'usuari

Tres emprenedors de Barcelona i València han creat la primera agència de viatges en línia especialitzada en la venda de bitllets de tren.

S'hi pot trobar tota l'oferta de l'operadora ferroviària RENFE, inclosos els trens AVE i els trajectes internacionals. També s'hi poden comprar bitllets de tren per a recorreguts de curta i llarga distància, i regionals.

Igual que en cercadors de vols d'avió, a Trenes.com s'ofereix la millor tarifa per a les dates i els trajectes que ha seleccionat l'usuari.

El web va començar a operar el passat mes de setembre i ja compta amb més de 7.000 clients i ha venut més de 550.000 euros en bitllets de tren. Pere Sallent, un dels fundadors de l'empresa, espera el 2015 superar els 3 milions d'euros.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació