Anuncia't al Descobrir

El Montsec crea una xarxa de destinacions astroturístiques

Hi està treballant conjuntament amb l’illa de La Palma, però es preveu que s’hi adhereixin altres espais

El Parc Astronòmic del Montsec i l’illa canària de La Palma estan treballant conjuntament per crear una xarxa de destinacions turístiques vinculades a l’observació astronòmica, una eina que potenciarà el desenvolupament d’aquest model d’oci.

Es preveu que la xarxa estigui enllestida el primer semestre d’aquest any, i la idea és que s’hi puguin adherir altres destinacions d’astroturisme que hi estiguin interessades.

El Montsec i La Palma compten amb la certificació Starlight com a destinació turística, juntament amb la Reserva de Biosfera de la Rioja, Granadilla de Abona (Tenerife), Alqueva (Portugal) i Costiera (Itàlia), entre altres. De tota manera, aquesta certificació no serà una condició estrictament necessària per acollir-se a la xarxa de destinacions d’astroturisme.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació