Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Montsec crea una xarxa de destinacions astroturístiques

Hi està treballant conjuntament amb l’illa de La Palma, però es preveu que s’hi adhereixin altres espais

El Parc Astronòmic del Montsec i l’illa canària de La Palma estan treballant conjuntament per crear una xarxa de destinacions turístiques vinculades a l’observació astronòmica, una eina que potenciarà el desenvolupament d’aquest model d’oci.

Es preveu que la xarxa estigui enllestida el primer semestre d’aquest any, i la idea és que s’hi puguin adherir altres destinacions d’astroturisme que hi estiguin interessades.

El Montsec i La Palma compten amb la certificació Starlight com a destinació turística, juntament amb la Reserva de Biosfera de la Rioja, Granadilla de Abona (Tenerife), Alqueva (Portugal) i Costiera (Itàlia), entre altres. De tota manera, aquesta certificació no serà una condició estrictament necessària per acollir-se a la xarxa de destinacions d’astroturisme.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació