Anuncia't al Descobrir

Ennatura’t programa 140 activitats a la Costa Brava i els Pirineus

La primera edició del Festival d’Activitats a la Natura se celebra durant tot el mes de maig

Cent quaranta activitats, paquets i promocions especials es desenvoluparan a la Costa Brava i el Pirineu de Girona durant el mes de maig, dins de la primera edició d’Ennatura’t, el Festival d’Activitats a la Natura, que pretén sensibilitzar i donar a conèixer els recursos i els actius naturals del territori des d’un vessant turístic i sostenible.

El programa, creat pel Club de Màrqueting de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, inclou tot tipus d’activitats vinculades als espais i parcs naturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, com ara activitats nàutiques, esportives, cicloturisme, senderisme i descoberta de la natura. Les activitats estan pensades per a tot tipus de públic, des del familiar fins a esportistes.

En destaquen les propostes següents: caiac a l’estany de Banyoles; caiac fluvial al riu Ter; enocaiac al cap de Creus; sortida amb embarcació de pesca a Roses; vies braves a Lloret de Mar; surf de vela a l’Escala; immersió lleugera (‘snorkel’) a les illes Medes; via verda del carrilet i els seus secrets a la Garrotxa; ruta en burricleta pel Parc Natural del Montgrí; senderisme familiar per la serra de l’Albera; passejades familiars per la vall de Llémena o observació d’ocells mediterranis, entre d’altres.

Caps de setmana molt naturals
També s’ofereixen estades de caps de setmana a la vall de Núria i a l’Empordà per practicar hípica, entre d’altres, i també paquets d’estades més perllongades, com ara senderisme per la Costa Brava, cicloturisme per les vies verdes i la ruta del Camí de Ronda.

Els preus de les activitats d’un dia oscil·len entre 3 i 30 €. Pel que fa a les activitats especials, estades de cap de setmana i llarga durada, els preus varien entre 80 i 300 €.

El programa complet es pot consultar aquí.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació