Anuncia't al Descobrir

Neix el col·lectiu gastronòmic Girona, Territori d’Estrelles

Està format per 13 restaurants amb estrella Michelin

Girona és la demarcació amb la concentració més alta de restaurants amb estrelles Michelin, probablement perquè Girona presenta unes característiques que ho propicien: productes de qualitat i nombroses escoles de formació. En total són 13 els restaurants que tenen aquest reconeixement, i han decidit unir-se com a col·lectiu, sota el nom de Girona, Territori d’Estrelles, amb l’objectiu de promocionar-se i potenciar la gastronomia del territori.

Alguns dels restaurants distingits que en formen part són El Celler de Can Roca, dels germans Roca, a Girona (3 estrelles Michelin); el Miramar, del xef Paco Pérez, a Llançà (2 estrelles Michelin), o Les Cols, de la xef Fina Puigdevall, a Olot (2 estrelles Michelin).

La primera acció conjunta que ha portat a terme Girona, Territori d’Estrelles és el ‘Passaport Girona, Territori d’Estrelles’, un llibret que recull els restaurants del col·lectiu en forma de passaport per reforçar el concepte d’entrada a un territori i amb el que volen crear rutes gastronòmiques. El passaport, que estarà actiu pels volts del mes de juny, també servirà per premiar els visitants que vagin acumulant estrelles anant als restaurants, oferint-los activitats exclusives i ‘premium’.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació