Anuncia't al Descobrir

El segon concurs fotogràfic Wiki Loves Earth ja està en marxa

Les imatges, centrades en el patrimoni natural del país, es poden presentar fins al 31 de maig

Per segon any, Amical Wikimedia i la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat posen en marxa el concurs fotogràfic Wiki Loves Earth (WLE) sobre patrimoni natural. El concurs es durà a terme fins al proper 31 de maig.

L’objectiu del concurs és aconseguir imatges dels diferents elements naturals de tot l’àmbit català que no tenen encara fotografia a la Viquipèdia, l’edició de la Wikipedia en llengua catalana: espais naturals protegits, zones humides, platges, cims emblemàtics, arbres monumentals i arbres destacats, espais d’interès geològic i jaciments paleontològics.

El concurs és una invitació oberta a tothom perquè comparteixi el seu coneixement i les seves fotografies, amb l’esperit que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú. Hi ha diferents categories de participació i possibilitats de guanyar premis. Les fotografies es poden carregar fins al 31 de maig, independentment de quan hagin estat fetes.

El concurs fotogràfic Wiki Loves Earth (WLE) es va iniciar el 2013 com una prova pilot a Ucraïna i el 2014 es va obrir a escala mundial. Està organitzat de forma federativa amb un nivell local i un d’internacional.

A Catalunya, l’any 2014 es van fotografiar 445 elements naturals en més de 5.300 imatges, i una de les fotos guanyadores del Wiki Loves Earth català va ser també guanyadora del concurs a escala internacional. Totes les fotos tenen llicència d’us 4.0 i poden ser reutilitzades; només cal citar-ne l’autor i compartir-la igual que l’obra original.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació