Anuncia't al Descobrir

FGC crea la marca Turistren

Engloba totes les possibilitats turístiques del tren i l’oferta de bitllets combinats

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) acaba de presentar Turistren, la nova marca que apropa als viatgers els punts d’interès turístic i cultural que es poden visitar amb les línies d’FGC, mitjançant la promoció de diferents bitllets combinats.

Amb aquesta iniciativa, FGC dóna valor al factor lúdic i a les possibilitats turístiques del tren, atraient nous sectors de públic i estenent la finalitat del viatge en tren més enllà del seu ús diari per motius professionals o escolars.

Sota la marca Turistren s’engloben els bitllets combinats (que inclouen el trajecte i la visita a un museu o monument), els acords institucionals per crear tarifes atractives i descomptes, els acords amb operadors de bus per tal de facilitar l’accés als centres d’interès i les tarifes especials per a grups escolars i centres d’ensenyament.

Una oferta àmplia
Actualment, l’oferta associada a Turistren, que s’anirà ampliant, inclou bitllets per visitar museus com el CosmoCaixa de Barcelona, el Museu de la Tècnica de Manresa, el Museu de la Pell i el Museu del Traginer d’Igualada, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i el Castell-Cartoixa de Vallparadís de Terrassa, el Museu Molí Paperer de Capellades, els museus de l’Enrajolada i el Vicenç Ros de Martorell, o l’Institut de Paleontologia de Catalunya de Sabadell.

L’oferta de Turistren també inclou bitllets combinats per accedir a espais arquitectònics i d’un gran valor històric com la Pedrera, la Colònia Güell, la Torre Bellesguard, el cementiri Nou d’Igualada, el Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, el Parc Prehistòric - Abric Romaní de Capellades, el conjunt monumental de la Seu d’Ègara o les cases d’estil modernista Masia Freixa i Casa Alegre de Sagrera de Terrassa, així com a espais de lleure com Catalunya en Miniatura, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) de Masquefa o la Granja Escola l’Alzina de Terrassa.

A més d’aquests paquets combinats, Turistren també ofereix als usuaris d’FGC diferents propostes per arribar fàcilment amb el tren al Museu d’Història de l’Hospitalet de Llobregat, el Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts, el castell de Claramunt, el castell de Gelida, el Parc Natural de Collserola o el Mercantic de Sant Cugat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació