Anuncia't al Descobrir

Granera estrena un festival de música i natura

El nucli es troba en un extrem del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

Les Joventuts Musicals de Moià i l’Ajuntament de Granera acaben de posar en marxa un festival de música amb un format innovador i original que inclou quatre concerts i passejades i tallers en espais naturals.

Granera, situat en un extrem del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, vol dinamitzar la seva vida cultural i, alhora, posar en valor la natura que l’envolta, relacionant cultura i natura, concert i entorn, per tal que el públic visitant gaudeixi d’una experiència diferent i inoblidable.

Cadascuna de les actuacions programades segueix la mateixa estructura: primer hi ha una passejada fins a l’indret on es farà el concert (esglésies, ermites, castell o masies); després, hi ha un taller de natura relacionat amb la fauna, la flora o els antics oficis i que tindrà a veure amb el lloc i el contingut del concert; seguidament, tindrà lloc el concert, de 35 minuts de durada, i, finalment, hi haurà un tastet gastronòmic relacionat amb el taller.

El festival va dirigit de forma molt especial a famílies, i centrarà els seus esforços no només a atraure el públic aficionat a la música, sinó també els veïns de Granera, els visitants del Parc i el públic de la comarca que vulgui experimentar quelcom diferent.

La primera actuació es va fer el 17 de maig passat, amb la Coral Castellterçol; la segona tindrà lloc el 14 de juny, amb Jim Tersol & The Dreamres; la tercera, el 12 de juliol, amb Sandaran Cello Quartet, i la darrera s’ha programat per al 9 d’agost, amb l’actuació del violoncel·lista Arnau Tomàs.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació