Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!
Portada Descobrir 209
Número 209 - Juliol 2015

Estiu a la Ribagorça. Idees per gaudir al màxim de la natura i el romànic entre muntanyes

En aquest número

48 hores a Segre Rialb

El país recuperat

Un cap de setmana pels paratges de l'Alt Urgell i la Noguera Visitem els pobles del voltant de l'embassament de Rialb, amb el romànic i l'aigua com a reclam Albert Vilaró (text), Nik Neves (il·lustració)

Reportatges

Formentera rural

La riquesa agrícola d'un paisatge únic Formentera és una destinació turística coneguda per la claredat de les aigües i la bellesa de les platges. Això no obstant, visitar-la i fixar la mirada només de cara a la mar és privar-se de la imatge sencera de l'illa. Formentera també té una llarga tradició agrícola que l'arribada del turisme no ha fet desaparèixer. Isidor Torres (text), Eva Parey (fotografia)

Dossier central / Presentació

La Ribagorça a la sang

Els anys de la infantesa ens arrelen sempre en un lloc. Per a la periodista i poeta Silvia Bel, aquestes arrels són a la Ribagorça, una terra de muntanyes escarpades i bolets, de serenor i plantes remeieres, de ròmanic i bon menjar. Però, per sobre de tot, és la terra de la felicitat. Silvia Bel Fransi (text), Blauset (cartografia)

Dossier Central / Reportatges

L'aventura de la descoberta

Patrimoni i natura en família al Pont de Suert, Vilaller i Areny de Noguera Dinosaures, animals salvatges, bruixes, parets que parlen, boscos plens de molsa, passeigs amb barca o a cavall... Podria ser l'argument d'un conte, però només és una petita part de l'oferta turística de la Ribagorça. Una destinació ideal per a famílies que busquen passar una setmana envoltades d'història mil·lenària i natura exuberant. Anna Sàez (text), Siqui Sánchez (reportatge fotogràfic)

Dossier Central / Reportatges

Anem a totes!

Unes vacances d'esports d'aventura a la Vall de Benasc Us proposem un menú setmanal que us permetrà visitar la vall de Benasc caminant, pedalant, escalant, nedant i volant. Un menú, tanmateix, que no està a l'abast de tothom. Cal estar en forma i tenir un estómac predisposat al risc i a l'esforç. Núria Garcia Quera (text), Siqui Sánchez (reportatge fotogràfic)

Dossier Central / Reportatges

A la recerca de paisatges onírics

Una setmana d'activitats ecoturístiques per a tota la família a la Vall de Boí Ara que la Vall de Boí ha estat certificada com a Destinació de Turisme Familiar, aprofitem el període de vacances per compartir amb la canalla els paisatges increïbles i la natura salvatge que ens regala aquest racó preciós de la Ribagorça, on el romànic i els estanys competeixen en bellesa. Neus Martí (text), Siqui Sánchez (reportatge fotogràfic)

Reportatges

Gaudim del mar a la Costa Daurada

Submarinisme, immersió lleugera, caiac, surf de rem... Les possibilitats de gaudir del mar al litoral del Tarragonès i el Baix Camp són gairebé infinites, i ens ho expliquen les persones del territori que ho fan possible Isaac Albesa (text), Alfons Rodríguez (fotografia)

Rutes

Ruta a peu

Masos, vinyes i sorpreses a les viles del Baix Penedès

Vinyes i cereals; oliveres i algun fruiter; arbres dispersos i solitaris, aquí i allà, com si cada pagès haguès plantat el seu. I pertot, els masos del Penedès, que són de llarga tradició agrícola i famíliar. Jordi Avellaneda (text i fotografia)

Ruta amb bici

Camprodon, la vall de l'aigua

Ermites, pobles amb encant i molta història, i un riu. Són els nostres acompanyants per aquesta ruta en bici que ens endinsa en el cor del Ripollès Rafael Vallbona (text i fotografia)

Ruta amb nens

El bosc del Gerdar: el paradís dels avets

Al municipi d'Alt Àneu, el bosc del Gerdar forma part de la mata de València, l'avetosa més gran i més ben conservada dels Països Catalans. Sorprenentment, és un lloc bastant desconegut pels excursionistes Cecilia Lorenzo (text) Charuca (il·lustració)

  • Subscriu-t'hi ara
    ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!
  • Llegeix-nos a iQUIOSC
    iQUIOSC.cat és un quiosc digital a través del qual ens pots llegir en iPad, iPhone o a l'ordinador (Mac o PC).
Cercador de revistes

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació