Anuncia't al Descobrir
Portada Descobrir 209
Número 209 - Juliol 2015

Estiu a la Ribagorça. Idees per gaudir al màxim de la natura i el romànic entre muntanyes

En aquest número

48 hores a Segre Rialb

El país recuperat

Un cap de setmana pels paratges de l'Alt Urgell i la Noguera Visitem els pobles del voltant de l'embassament de Rialb, amb el romànic i l'aigua com a reclam Albert Vilaró (text), Nik Neves (il·lustració)

Reportatges

Formentera rural

La riquesa agrícola d'un paisatge únic Formentera és una destinació turística coneguda per la claredat de les aigües i la bellesa de les platges. Això no obstant, visitar-la i fixar la mirada només de cara a la mar és privar-se de la imatge sencera de l'illa. Formentera també té una llarga tradició agrícola que l'arribada del turisme no ha fet desaparèixer. Isidor Torres (text), Eva Parey (fotografia)

Dossier central / Presentació

La Ribagorça a la sang

Els anys de la infantesa ens arrelen sempre en un lloc. Per a la periodista i poeta Silvia Bel, aquestes arrels són a la Ribagorça, una terra de muntanyes escarpades i bolets, de serenor i plantes remeieres, de ròmanic i bon menjar. Però, per sobre de tot, és la terra de la felicitat. Silvia Bel Fransi (text), Blauset (cartografia)

Dossier Central / Reportatges

L'aventura de la descoberta

Patrimoni i natura en família al Pont de Suert, Vilaller i Areny de Noguera Dinosaures, animals salvatges, bruixes, parets que parlen, boscos plens de molsa, passeigs amb barca o a cavall... Podria ser l'argument d'un conte, però només és una petita part de l'oferta turística de la Ribagorça. Una destinació ideal per a famílies que busquen passar una setmana envoltades d'història mil·lenària i natura exuberant. Anna Sàez (text), Siqui Sánchez (reportatge fotogràfic)

Dossier Central / Reportatges

Anem a totes!

Unes vacances d'esports d'aventura a la Vall de Benasc Us proposem un menú setmanal que us permetrà visitar la vall de Benasc caminant, pedalant, escalant, nedant i volant. Un menú, tanmateix, que no està a l'abast de tothom. Cal estar en forma i tenir un estómac predisposat al risc i a l'esforç. Núria Garcia Quera (text), Siqui Sánchez (reportatge fotogràfic)

Dossier Central / Reportatges

A la recerca de paisatges onírics

Una setmana d'activitats ecoturístiques per a tota la família a la Vall de Boí Ara que la Vall de Boí ha estat certificada com a Destinació de Turisme Familiar, aprofitem el període de vacances per compartir amb la canalla els paisatges increïbles i la natura salvatge que ens regala aquest racó preciós de la Ribagorça, on el romànic i els estanys competeixen en bellesa. Neus Martí (text), Siqui Sánchez (reportatge fotogràfic)

Reportatges

Gaudim del mar a la Costa Daurada

Submarinisme, immersió lleugera, caiac, surf de rem... Les possibilitats de gaudir del mar al litoral del Tarragonès i el Baix Camp són gairebé infinites, i ens ho expliquen les persones del territori que ho fan possible Isaac Albesa (text), Alfons Rodríguez (fotografia)

Rutes

Ruta a peu

Masos, vinyes i sorpreses a les viles del Baix Penedès

Vinyes i cereals; oliveres i algun fruiter; arbres dispersos i solitaris, aquí i allà, com si cada pagès haguès plantat el seu. I pertot, els masos del Penedès, que són de llarga tradició agrícola i famíliar. Jordi Avellaneda (text i fotografia)

Ruta amb bici

Camprodon, la vall de l'aigua

Ermites, pobles amb encant i molta història, i un riu. Són els nostres acompanyants per aquesta ruta en bici que ens endinsa en el cor del Ripollès Rafael Vallbona (text i fotografia)

Ruta amb nens

El bosc del Gerdar: el paradís dels avets

Al municipi d'Alt Àneu, el bosc del Gerdar forma part de la mata de València, l'avetosa més gran i més ben conservada dels Països Catalans. Sorprenentment, és un lloc bastant desconegut pels excursionistes Cecilia Lorenzo (text) Charuca (il·lustració)

  • Subscriu-t'hi ara
    Aconsegueix el 50% de descompte:
    12 exemplars de la revista Descobrir + 2 especials Experiències
    per només 35€
  • Llegeix-nos a iQUIOSC
    iQUIOSC.cat és un quiosc digital a través del qual ens pots llegir en iPad, iPhone o a l'ordinador (Mac o PC).
Cercador de revistes

Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació