Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El camí cap a la revolució, a la 'Història de la Humanitat i la Llibertat'

El dinovè i penúltim lliurament de la col·lecció sortirà a la venda el cap de setmana del 22 al 23 d'agost

L'absolutisme, encarnat en la figura d'un Lluís XIV envejat i imitat per la resta de monarques europeus, va donar pas a noves realitats. Més enllà de Versalles, el temps no s'aturava, i, a l'est, la Rússia del tsar Pere el Gran s'albirava com una nova gran potència en trànsit cap a l'europeïtzació. Per la seva banda, la Revolució Anglesa oferia una alternativa parlamentària a l'absolutisme que dominava al continent, i, el 1776, la Revolució Americana avançava un canvi estructural.

Un projecte únic
La 'Història de la Humanitat i la Llibertat' és el projecte editorial més ambiciós de Sàpiens Publicacions, una obra de 20 volums feta seguint la fórmula SÀPIENS (escrita per periodistes i assessorada pels millors historiadors) que ha estat possible gràcies a la participació prèvia de 2.000 mecenes de la llibertat. Gràcies a ells ha sortit a la llum la primera història universal que posa l'accent en la llibertat com a motor de l'evolució humana i que compta amb el suport de personalitats catalanes de diversos àmbits com Quim Torra, Titot, Òscar Andreu o Johan Cruyff (podeu veure'ls tots a sapiens.cat/llibertat).

El darrer volum
Després d’aquest exemplar es lliurarà el darrer volum:
'Del descobriment del foc al naixement de l’agricultura' (29 i 30 d'agost)

A banda d'adquirir-la al quiosc, també existeix l'opció de subscriure-s’hi a www.sapiens.cat/llibertat i rebre els exemplars a casa. En aquest mateix web trobareu informació detallada sobre l'obra i sobre cadascun dels volums.

Les persones que completin els 20 volums rebran el darrer exemplar amb una dedicatòria personal, única i exclusiva, que els acreditarà com a impulsors de l’obra.

 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació