Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El centre termal Magma reobre amb moltes novetats

Ubicat a Santa Coloma de Farners, ofereix projeccions nocturnes de gran format, úniques a Europa

Magma Centre Lúdic Termal, de Santa Coloma de Farners, ha reformat i ampliat la seva oferta amb novetats úniques a Europa, com els espais de gravitació i les projeccions nocturnes de gran format en alta definició. Les obres s’han executat durant els mesos de juny i juliol.

L’actuació ha consistit a integrar l’interior i l’entorn natural, tot aconseguint que el paisatge entri dins del Magma amb la construcció d’un nou espai elevat o 'mirador', de 60 metres de llargada, que connecta l’espai termolúdic amb l’exterior. En aquest nou espai hi trobem tres 'gravitàriums', unes grans construccions de vidre amb capacitat per a sis persones amb una temperatura d’entre 55º i 65º, i tres grans banyeres d'hidromassatge elevades.

De nit, les parets de l’espai termolúdic es transformen en una immensa pantalla de 130 m de llargada i 600 m2 de superfície. Gràcies a la imatge sincronitzada de 22 projectors, tot l’espai s’impregna dels paisatges únics i feréstecs d'Islàndia, amb una qualitat de visionat millor que la cinematogràfica. Tot acompanyat d’un sofisticat sistema d’il·luminació subaquàtica.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació