Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Maresme agrupa en un fulletó els jaciments arqueològics

La publicació es distribueix a les oficines de turisme per donar a conèixer l'important llegat iber i romà de la comarca

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un fulletó que recull informació pràctica i fotografies dels jaciments ibers i romans que hi ha a la comarca. La publicació, que es distribueix a les oficines de turisme, pretén consolidar la marca Costa de Barcelona-Maresme com a destinació turística de proximitat per ser visitable durant tot l'any. Per això, ofereix la informació necessària per poder accedir a aquests jaciments: adreça, telèfon, web, horaris de les visites guiades, preus, etc.

Més concretament, el fulletó recull els espais i museus de Teià, el Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrera de Mar, Argentona, Mataró i Arenys de Mar. Aquests espais i jaciments mostren el llegat d'una part important de la Laietània, un territori iberoromà delimitat pel riu Llobregat, al sud, i la Tordera, al nord.

La 'Cella vinaria' de Vallmora, els forns romans de la Fornaca, la vil·la de Torre Llauder de Mataró o el poblat iber de la Cadira del Bisbe són alguns dels emplaçaments detallats al fulletó, que es pot descarregar en aquest enllaç.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació