Anuncia't al Descobrir

L’Espai Turisme de Tarragona comença l’any amb noves activitats

Una exposició de fotografies sobre el Carnaval i tallers de tast inauguren la temporada

Exposicions, presentacions, xerrades, tallers i activitats de divulgació històrica farceixen un any més la programació de l’Espai Turisme, ubicat al carrer Major de Tarragona i dedicat al món del turisme. És un espai que, amb una visió àmplia i global, pretén establir un vincle entre l’activitat pública i la privada, entre l’habitant i el visitant.

A l’Espai Turisme, en definitiva, s’hi desenvolupen activitats que defineixen el model turístic de la ciutat, i aquest any 2016 no serà diferent. Durant la primera quinzena de febrer, hi haurà una mostra de fotografies del Carnaval de l’any passat, amb imatges molt diverses de diferents autors i autores.

Al febrer i al març, hi haurà tasts i maridatges de vins i xocolates, o de cerveses artesanes amb diferents plats oferts per restaurants de la ciutat.

I durant tot el mes de març, s’hi podrà veure l’exposició de fotos del concurs #fotodeldia 2015, de forma que es podrà veure Tarragona en les 365 imatges que han estat seleccionades.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació