Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Descobreix Miravet amb visites culturals i una estada a Mas la Torre!

La proposta inclou una visita al castell i al celler del Pinell de Brai, i una nit d'allotjament

Descobreix les Terres de l’Ebre i el seu patrimoni cultural i gastronòmic amb el Paquet Miravet, una proposta que us portarà fins al celler cooperatiu del Pinell de Brai, una autèntica ‘catedral’ del vi, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell. Durant la visita al celler es farà una degustació de 2 vins i un oli.

També podreu descobrir els secrets del castell de Miravet amb una visita guiada, una oportunitat per conèixer, de la mà d’un expert, aquesta fortalesa militar i la seva espectacular muralla de 25 metres d’alçària, l’últim bastió dels templers a Catalunya que amaga històries de croades i de cavallers templers.

El premi inclou també una nit per a dues persones a Mas la Torre, una masia rural de la primeria del segle XX als afores del poble de Miravet, amb una vista magnífica del castell, que treu el cap per damunt dels arbres fruiters.

Escollir el monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

Com funciona el concurs
En aquesta edició entre els dies 28 de febrer i 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Per votar, cal ser usuari registrat, i accedir al web del monument favorit. Es pot emetre un vot cada hora i, a més, s’entra en el sorteig d’un miler de premis!

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació