Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Excursió guiada amb caiac a la Costa Brava

Aconsegueix una sortida guiada de mig dia per a 2 persones amb Kayaking Costa Brava

Descobreix l’Empordà des del mar amb una ruta guiada en caiac de migdia amb els professionals de Kayaking Costa Brava, una empresa dedicada exclusivament al caiac de mar que ofereix un ampli ventall d'excursions guiades amb grups reduïts per diferents racons de la Costa Brava.

Les excursions, que s'adapten a tots els nivells, estan conduïdes per guies experts i compten amb una embarcació de seguretat. El premi que pots aconseguir votant el teu monument favorit de Catalunya és una excursió guiada de mig dia per a 2 persones, que pot sortir de la platja del Castell (Palamós), Tamariu o Portlligat.

Per fer aquesta activitat cal saber nedar. L’edat mínima recomanada per fer aquesta excursió és partir de 13 anys o 145 cm d'alçada; els menors d'edat hauran d'estar acompanyats per una persona responsable i s’haurà d’informar prèviament al centre en cas de patir alguna discapacitat o patologia important. És imprescindible reserva prèvia i és responsabilitat del client desplaçar-se fins al lloc de la sortida de l'activitat.

El premi és vàlid per als mesos de juny, juliol i setembre del 2017 (el mes d'agost queda exclòs).

Escollir el monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

El funcionament
En aquesta edició entre els dies 28 de febrer i 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Com participar-hi
Per votar, a partir del 14 de març, només cal que et registris com a usuari del web del DESCOBRIR. Es pot fer un vot cada hora i totes les persones que participin entraran en el sorteig d’un centenar de premis cada setmana, entre els quals hi ha estades en hotels i allotjaments rurals, àpats en restaurants, lots de llibres o entrades gratuïtes als principals monuments.

A més, a través del web podràs seguir cada dia el resultat de les votacions i assabentar-te de les últimes novetats del concurs més ‘monumental’ de Catalunya, amb les reaccions dels participants i la gent del territori. El programa de Catalunya Ràdio, 'Estat de Gràcia', farà el seguiment del concurs cada dimarts a partir de les 18h.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació