Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Parc Natural del Cadí-Moixeró presenta uns nous itineraris geològics

Les rutes permeten conèixer la geodiversitat del territori, i es poden fer a peu o amb vehicle

El Parc Natural del Cadí-Moixeró acaba de presentar cinc itineraris que permeten conèixer a fons la singularitat geològica d’aquest territori protegit.

Dels cinc itineraris, tres estan pensats per fer-se a peu i dos amb vehicle. I tots permeten recórrer les raconades del parc que expliquen què ha anat passant en aquest territori els darrers 500 milions d’anys. També permeten descobrir la rica geodiversitat del parc natural.

El sinclinal (conjunt de roques plegades en forma de V) del Querforadat, les mines de manganès del coll de la Vall, les roques més antigues del parc natural (de fa més de 400 milions d’anys) i les roques del garumnià són alguns dels atractius geològics d’aquests nous itineraris.

Són rutes fàcils de seguir i amb un nivell tècnic a l’abast de qualsevol aficionat al coneixement de la Terra. La idea, però, és que els nous itineraris despertin també la curiositat de tothom que vulgui tenir una mirada diferent del paisatge que l’envolta.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació