Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Costa Brava Verd Hotels s'amplia per primera vegada amb establiments d'Osona

La cadena d'hotels familiars i independents s'expandeix més enllà de les comarques gironines

La cadena d’hotels familiars i independents Costa Brava Verd Hotels s’expandeix geogràficament amb la incorporació d’establiments de la comarca d’Osona. Fins ara, la cadena aplegava només allotjaments de les comarques gironines.

Els hotels d’Osona que se sumen a la cadena són Mas Albereda, de Sant Joan de Vilatorta, i l’Hostal Estrella, de Rupit. El Mas Albereda és un hotel gastronòmic de 20 habitacions situat a Sant Julià de Vilatorta, a la plana de Vic, en una masia amb set segles d’història. Gestionat per l’equip de Nandu Jubany, la seva cuina fusiona tradició i innovació. També disposa de piscina.

L’Hostal Estrella, ubicat en una antiga fonda amb més de 70 anys de tradició hostalera, està situat al centre de Rupit. Disposa de 16 habitacions d’estil rústic, cafeteria, biblioteca, sala de TV i un restaurant de cuina catalana tradicional.

A banda, també s’ha incorporat a la cadena l’Hotel Delamar de Lloret de Mar, inaugurat aquest any i ubicat en un edifici totalment reformat, a poques passes de la platja. Disposa de 205 habitacions, restaurant, sales de reunions i banquets, i piscina.

Amb aquestes incorporacions, Costa Brava Verd Hotels expandeix la seva actuació geogràfica més enllà de les comarques gironines, tot ampliant l’oferta d’allotjament en hotels familiars sota les seves dues marques: Costa Brava Hotels, que agrupa els de vora la Mediterrània, i Blau Verd Hotels, que aplega el de les comarques d’interior i els Pirineus.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació