Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es crea el club enoturístic Priorat Terroir

La iniciativa es posa en marxa amb una ruta pels 12 cellers de l’associació Priorat Enoturisme

Els cellers que formen part de l’associació Priorat Enoturisme acaben de posar en marxa el club enoturístic Priorat Terroir. Per celebrar aquesta nova iniciativa, s’ha activat la campanya ‘12 cellers-12 vins’, que permet realitzar una ruta pels 12 cellers participants en el termini d’un any. Els membres del club Priorat Terroir disposaran d’un passaport amb tota la informació necessària per fer la ruta, i qui la completi s’endurà d’obsequi 12 ampolles de vi, una de cada celler.

Una experiència singular
Els membres del club, a més, tindran descomptes i gaudiran de promocions i ofertes pels diferents establiments de l’associació Priorat Enoturisme, que també agrupa restaurants i allotjaments. Aquelles persones que en formin part, disposaran d’un passaport amb informació i dades científiques i de referència de cadascun dels cellers participants. L’objectiu és oferir una experiència singular i exclusiva.

Dues DO i una comarca
Priorat Terroir va dirigit a aquelles persones que els agrada el vi i especialment el Priorat, i que tenen un interès especial per recórrer la comarca descobrint les particularitats dels vins de cadascun dels cellers, membres de les dues denominacions d’origen de la comarca, la DOQ Priorat i la DO Montsant. Formen part de Priorat Terroir el Celler de Capçanes, el Celler Masroig, la Cooperativa Falset-Marçà, Torres Priorat, la Vinícola del Priorat, Clos Figueras, Saó del Coster, Buil&Giné, Cellers Scala Dei, el Celler Joan Ametller, Burgos Porta i Sangenís i Vaqué.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació