Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Sant Martí de Llémena ‘planta’ un Bosc de Llibres

És una iniciativa pionera al país que combina el turisme amb la lectura

L’Ajuntament de Sant Martí de Llémena acaba de presentar el projecte ‘Llegim al Llémena: el Bosc de Llibres’, un projecte pioner al país que consisteix en la ubicació de caixetes de fusta plenes de llibres en diferents paratges emblemàtics del municipi.

La idea és que els visitants i els habitants de la vall de Llémena descobreixin paratges d’aquest racó del Gironès i la Garrotxa tot gaudint de la natura i la lectura. L’acció es complementarà amb un plafó ubicat a cada punt informatiu del municipi on es podrà consultar la informació i la ubicació de diferents caixetes de fusta.

Gastronomia, natura, història...
Aquestes caixetes contindran llibres per a tots els públics, però cadascuna estarà enfocada a un tema en concret: gastronomia, novel·la, natura, història...

Un dels punts forts del projecte és que cada caixeta estarà apadrinada per una associació o una persona que tindrà cura, juntament amb l’Ajuntament, de la seva conservació i actualització del contingut.

Els Amics de Santa Cecília i els Amics del RondaLlémena són els escollits per apadrinar la primera caixeta. Es preveu que al llarg del 2016 s’instal·lin quatre caixetes més.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació