Anuncia't al Descobrir

Sant Martí de Llémena ‘planta’ un Bosc de Llibres

És una iniciativa pionera al país que combina el turisme amb la lectura

L’Ajuntament de Sant Martí de Llémena acaba de presentar el projecte ‘Llegim al Llémena: el Bosc de Llibres’, un projecte pioner al país que consisteix en la ubicació de caixetes de fusta plenes de llibres en diferents paratges emblemàtics del municipi.

La idea és que els visitants i els habitants de la vall de Llémena descobreixin paratges d’aquest racó del Gironès i la Garrotxa tot gaudint de la natura i la lectura. L’acció es complementarà amb un plafó ubicat a cada punt informatiu del municipi on es podrà consultar la informació i la ubicació de diferents caixetes de fusta.

Gastronomia, natura, història...
Aquestes caixetes contindran llibres per a tots els públics, però cadascuna estarà enfocada a un tema en concret: gastronomia, novel·la, natura, història...

Un dels punts forts del projecte és que cada caixeta estarà apadrinada per una associació o una persona que tindrà cura, juntament amb l’Ajuntament, de la seva conservació i actualització del contingut.

Els Amics de Santa Cecília i els Amics del RondaLlémena són els escollits per apadrinar la primera caixeta. Es preveu que al llarg del 2016 s’instal·lin quatre caixetes més.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació