Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Barcelona estrena una ruta guiada plenament accessible

Està pensada per a persones amb diversitat funcional motriu i visual, i amb necessitats visuals i cognitives

Turisme de Barcelona s’ha sumat al Dia Mundial del Turisme amb una nova ruta guiada Easy Walking Tour pensada per a totes les necessitats d’accessibilitat, tant per a grups amb diversitat funcional motriu i visual com per a persones amb necessitats visuals i cognitives.

En l’acte de presentació d’aquesta ruta, Ignasi de Delàs, sotsdirector de Turisme de Barcelona, ha destacat que “intentem que les persones puguin conèixer millor Barcelona i de la manera més fàcil possible perquè després puguin estimar la ciutat”.

Aposta per un turisme inclusiu
Turisme de Barcelona va crear l’any passat la primera ruta guiada per a persones amb mobilitat reduïda, l’Easy Walking Tour Gòtic, una visita guiada pel barri Gòtic lliure de barreres arquitectòniques, pensada perquè les persones amb mobilitat reduïda (que es desplacen amb cadira de rodes, caminen amb dificultats o es cansen) puguin recórrer el nucli antic de Barcelona.

Encara que aquesta nova ruta es podrà realitzar amb cita prèvia, el Consorci de Promoció treballa per desenvolupar més itineraris regulars accessibles per a persones amb ceguesa, visió reduïda o usuaris de la llengua de signes.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació