Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix el festival Som Cultura a les comarques de Girona

La iniciativa proposa una setantena d'activitats per al mes de novembre

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona posa en marxa durant el mes de novembre el festival Som Cultura, que aplega una setantena de propostes i activitats culturals arreu de la demarcació.

El festival neix per crear complicitats entre els sectors cultural i turístic, i per dinamitzar el mes de novembre amb una oferta cultural, patrimonial i d'espectacles que atregui el turista de proximitat. "És un festival reivindicatiu, que posa en valor els projectes culturals genuïns, de qualitat i amb molt potencial que es fan al territori", subratlla Laura Moreno, coordinadora del Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

De l'1 al 29 de novembre
El festival, que comença l'1 de novembre i finalitza el dia 29, aglutina tant propostes creades expressament per a l'ocasió com d'altres que es fan tot l'any però que s'agrupen sota el paraigua del festival per donar-los més visibilitat. Hi ha activitats que són gratuïtes i d'altres que s'ofereixen amb descompte.

Algunes de les activitats programades són visites guiades pel call de Girona, visites teatralitzades al jaciment d'Empúries, la ruta dels indians a Lloret de Mar, conèixer el pas d'Ava Gardner per Tossa de Mar, descobrir els camins de l'exili de Camprodon a Prats de Molló, conèixer el surrealisme de Salvador Dalí o rememorar el clàssic 'Terra baixa' d'Àngel Guimerà amb l'actor Lluís Homar, entre altres. Com que l'aforament és limitat, cal fer-hi reserva prèvia a través de l'entitat o institució que ofereix l'activitat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació