Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Es millora la mobilitat al passeig de les Aigües de Collserola

L’objectiu de l’estudi és promoure la convivència entre senderistes, ciclistes i corredors

El Consorci del Parc Natural de Collserola i el RACC han arribat a un acord per millorar la mobilitat i la seguretat viària al passeig de les Aigües. El treball conjunt també té per objectiu reduir l’impacte ambiental de les activitats en aquesta via, una de les àrees més visitades del Parc Natural de Collserola, que rep al voltant de 3 milions de visitants a l’any.

El primer pas és l’elaboració d’un Pla de mobilitat del passeig de les Aigües, que inclourà una diagnosi tècnica del sistema de mobilitat actual i s’hi proposaran mesures i actuacions que millorin l’accés, la convivència i la seguretat viària dels diferents modes de transport amb què s’hi pot arribar i passejar actualment.

A més, el Consorci del Parc Natural de Collserola haurà d’elaborar un nou pla de senyalització que reculli bones pràctiques de mobilitat i de respecte a l’entorn adreçades als usuaris i adequades als modes i usos intensius del passeig.

El passeig de les Aigües rep aquest nom de l’antic recorregut d’una conducció d’aigua, del qual s’ha mantingut el traçat horitzontal. Fa gairebé 10 quilòmetres de longitud, amb una cota màxima de 450 metres.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació