Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Neix SOM

El Grup Cultura 03 enceta una nova etapa i canvia de nom

El Grup Cultura 03 enceta una nova etapa i passa a dir-se SOM, un nom que transmet la idea de la qual parteix tot el procés de canvi: tots som cultura i, alhora, la cultura és de tots.

El canvi de nom és la part més visible del gir en el rumb del grup, que es produeix per assolir dos objectius principals: aconseguir que la cultura catalana torni a tenir un lloc entre les grans cultures del món i que la propietat de les indústries culturals estigui en mans de moltes persones.

SOM és un grup de cooperatives, entre les quals hi ha Sàpiens Publicacions, empresa editora de les revistes SÀPIENS, CUINA, DESCOBRIR, EXPERIÈNCIES i SÚPERS! Les altres empreses cooperatives del grup SOM són la productora Batabat, l'editorial Ara Llibres, la gestoria Nova 2003 i Contrapunt, de premsa gratuïta i mitjans digitals d'àmbit local.

Una campanya pionera
Per donar a conèixer el nou rumb del grup cooperatiu català i la nova identitat, les empreses llancen la campanya #tuetscultura, una crida a la participació i a la proposta de projectes culturals. Tothom qui ho vulgui, pot presentar la seva idea amb un vídeo breu de 3 minuts i un dossier explicatiu al 'site' som.cat/tuetscultura.

L'objectiu és escollir, entre tots i totes, les millors idees en cultura i comunicació per fer-les realitat. Una de les idees s'escollirà per votació popular. L'altra idea serà escollida per un jurat d'experts en diversos àmbits del món de la cultura.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació