Anuncia't al Descobrir

El Cadí-Moixeró publica una guia amb els 50 indrets amb més encant

El llibre combina itineraris a peu, rutes temàtiques i punts d’interès cultural i geològic

El Parc Natural del Cadí-Moixeró ha editat per primer cop un llibre que recull els 50 indrets amb més encant de la zona. És una guia que combina itineraris a peu, rutes temàtiques i punts d’interès cultural i geològic.

Les serralades del Cadí i el Moixeró configuren una impressionant barrera muntanyosa que acull, a més d’una gran biodiversitat, indrets d’una bellesa singular. Aquesta diversitat ha fet que la tria dels 50 emplaçaments d’aquest llibre hagi estat una tasca complexa. El llibre repassa a través de rutes i fotografies des de restes romanes, ermites romàniques i retaules gòtics fins a pinedes seques, fagedes i rouredes frondoses, i els espais oberts dels prats alpins.

Arbres monumentals, nuclis medievals...
A través del llibre ‘Parc Natural del Cadí-Moixeró. 50 indrets amb encant’, el lector es podrà endinsar en els millors exemplars d’arbres monumentals del Parc, conèixer els punts d’interès geològic més rellevants, apropar-se a algun nucli antic medieval, descobrir boscos espectaculars i grans surgències d’aigua i camins, sobretot els que porten als cims més emblemàtics i als indrets més representatius d’aquesta àrea. Joan Casòliva Armengou, tècnic del Parc Natural del Cadí-Moixeró, és l’autor del llibre, publicat per l’editorial Farell.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació