Anuncia't al Descobrir

Premien un reportatge del DESCOBRIR sobre la mel de Prades

L’article, publicat al juliol, reivindica la tradició de l’apicultura a la zona

Joan Morales, director del DESCOBRIR, i Isaac Albesa, autor del text del reportatge ‘Les muntanyes de Prades, dolces com al mel’, van recollir el dimecres 14 de desembre el premi de periodisme atorgat per la Cambra de Comerç de Reus. L’article es va publicar al número 221 (juliol de 2016) de la revista DESCOBRIR.

Amb fotografies de Maria Rosa Vila i Magí Sanjosé, el reportatge mostra i reivindica la tradició de l’apicultura a les muntanyes de Prades. Amb l’assessorament de Joan Maria Llorens, apicultor d’Alcover, el relat posa en valor les arneres que hi ha al territori des de les acaballes del segle XIX i que, malauradament, no tenen cap tipus de protecció.

El reportatge també destaca el treball i l’esforç que estan realitzant els pocs apicultors que queden a les muntanyes de Prades i que mantenen viu un ofici llargament arrelat al nostre país.

Altres treballs periodístics premiats per la Cambra de Comerç de Reus són: ‘L’hora del vermut Miró’, d’Oriol Margalef, periodista i col·laborador de DESCOBRIR i SÀPIENS; el programa de ràdio ‘Tastos de cuina’ i la sèrie documental ‘Terra de turisme. Pioners de la Costa Daurada’, de Canal Reus Televisió, entre altres.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació