Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Gaudeix d’una estada en una casa rural associada a Turisme Rural Girona

Sortegem un Ruralxec Extra per passar una nit inoblidable a la casa rural que tu triïs

Els Ruralxecs són una experiència única que permeten descobrir el territori de les comarques de Girona gaudint de la comoditat i la singularitat d’una casa rural. A més a més, tots els establiments regalen un detall de benvinguda o una activitat especial per descobrir la zona.

Participant en l’elecció del monument favorit dels catalans 2017 pots guanyar un Ruralxec Extra, que permet triar una d'aquestes tres opcions: una nit en habitació doble en règim de mitja pensió o una nit en una habitació familiar amb esmorzar per a 4 persones (2 adults i 2 nens) o una nit en una casa rural de lloguer íntegre per a 4 persones.

En qualsevol d'aquests casos, el Ruralxec Extra inclou l'obsequi d'un detall o d'una activitat de benvinguda. El premi està subjecte a les condicions generals i de cancel·lació previstos i estipulats per l'associació Turisme Rural Girona.

Turisme Rural Girona va néixer l'any 1992 amb per impulsar un nou model turístic i pioner, el de les cases de pagès. Des d'aleshores, l'associació no ha parat de créixer i continua amb la seva tasca de potenciar l'agroturisme i el turisme rural a les comarques gironines. 

A través del web de Turisme Rural Girona es pot accedir a informació pràctica sobre els allotjaments rurals associats, amb fotografies, una descripció dels serveis, etc. La recerca, molt intuïtiva i pràctica, es pot fer per territori, per serveis determinats, per categoria…

El monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

En aquesta edició, entre els dies 28 de febrer i 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per una comissió d’experts.

El funcionament
A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Per votar, a partir del 14 de març, només cal que et registris com a usuari del web del DESCOBRIR. Es pot fer un vot cada hora i totes les persones que hi participin entraran en el sorteig d’un centenar de premis cada setmana, entre els quals hi ha estades en hotels i allotjaments rurals, àpats en restaurants, lots de llibres o entrades gratuïtes als principals monuments.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació