Anuncia't al Descobrir

10 parcs d'aventura per anar-hi amb nens

Et convidem a descobrir les millors opcions arreu de Catalunya per passar un dia en família ple d’adrenalina i emocions fortes

Naturaran (Vall d'Aran)

Al Càmping Cauarca de la Vall d’Aran es pot trobar el parc d’aventura vertical Naturaran, que acull la tirolina més llarga dels Pirineus, amb 240 metres. Entre les activitats que ofereix el recinte hi ha circuits a 11 metres de terra amb tot tipus d’obstacles a superar, i també altres activitats com ràfting o descens de barrancs. A més, hi ha un recorregut dissenyat especialment per als més petits format per diversos elements verticals i ponts a 4 metres d’alçada com a màxim. En aquest circuit només hi poden participar els nens menors de 9 anys i els que no superin els 1,35 metres d'alçada.
Naturaran Tirolina del parc d'aventura NaturaranDeportur

Catalunya en Miniatura Circuit d'Aventura (Costa de Barcelona)

Sobrevolar gairebé tots els monuments catalans alhora és possible gràcies al circuit d’aventura vertical de Catalunya en Miniatura. Al bosc del recinte hi ha 4 circuits de diferents dificultats i per a diverses edats (a partir dels 3 anys). A sobre dels arbres hi ha més de 66 activitats com ponts, troncs i xarxes, amb la tirolina Banzai com a estrella del parc. Es tracta d'una tirolina de 150 metres de llargada i 30 d’alçada que proporciona una vista magnífica sobre tot el recinte.
Catalunya miniatura - Parc d'aventura Tirolina del Parc d'Aventura de Catalunya en MiniaturaCatalunya en Miniatura

Natupark - Bosc tancat (Costa Brava)

Amb 8,5 hectàrees d'extensió, Natupark és el recinte d’aventura més gran de l'Estat espanyol, un recinte que té com a objectius principals el contacte amb la natura i el respecte pel medi ambient. Situat a Cerdanyola del Vallès, compta amb 8 circuits i 118 jocs diferents per a tota la família. Un conjunt d’instal·lacions a les copes dels arbres entre les quals hi ha lianes, ponts, tirolines, xarxes o troncs oscil·lants. A part dels circuits verticals, Natupark també té un espai recreatiu amb barbacoes i 4 piscines, només obertes durant l’estiu.
Naturpark Pont penjant per sobre les piscines de NaturparkNaturpark

La Selva de l'Aventura (Costa Brava)

Aquest parc està format per dos circuits: Andes, de descobriment i iniciació, i Himàlaia, el més gran. Els més valents es poden endinsar en les instal·lacions de fins a 15 metres d’alçada que té el recinte i que estan formades per ponts, lianes, tirolines, jocs d’equilibri o túnels. A més, els més aventurers també poden passar la nit en una hamaca a la natura. S’ha de tenir en compte que els menors d’edat han de realitzar el recorregut acompanyats d’un adult i que únicament els més grans de 9 anys poden fer el circuit gran.
La selva de l'aventura Túnel penjant de troncs de La Selva de l'AventuraLa Selva de l'Aventura

Barcelona Bosc Urbà (Barcelona)

El Bosc Urbà és el primer parc d’aventura situat dins de Barcelona; en concret, al Parc del Fòrum. Les instal·lacions compten amb tirolines, lianes, ponts o pònting, entre altres activitats. Es pot escollir entre quatre circuits: el taronja, el blau, el vermell i el combo, que combina diverses opcions dels anteriors. El primer està pensat per als més petits, i el blau permet fer l’activitat amb grans i petits alhora. Per als més valents i sense por de les altures, el circuit vermell és el més adequat, ple d’emocions fortes.

Parc Aventura (Costa Brava)

Aquest parc de Sant Feliu de Guíxols ofereix una gran aventura a diversos espais naturals de la Costa Brava. Tres circuits diferents per a tota la família i un altre format exclusivament per tirolines de diferents tipus. A part dels ponts i les lianes, a Parc Aventura també hi ha túnels, tobogans i diverses xarxes per enfilar-s'hi. A més, si encara hi ha forces, també es pot gaudir d’una sessió d’escalada, de 'paintball', vies ferrades, barranquisme o activitats d’orientació, entre altres.
Parc Aventura Instal·lacions de Parc AventuraParc Aventura

Molló Parc (Pirineus)

Molló està envoltat per un paratge únic, un magnífic bosc d'avets de més de 40 metres d'altura. Les seves instal•lacions tenen 54 jocs i 4 circuits diferents segons l’edat i alçada. Els recorreguts d’aventura estan pensats per a tota la família, de manera que els nens a partir de 2 anys ja hi poden participar. Això és gràcies al sistema anomenat ‘vida contínua’, que permet no haver de manipular els mosquetons ni altres elements de seguretat durant tot el circuit. Al llarg del parc es podran trobar xarxes, tirolines, ponts penjants i balancins.
Molló Parc Circuit verd del Molló ParcMolló Parc

Deltaventur (Terres de l'Ebre)

Deltaventur és molt més que un parc d’aventura: és l’únic parc d'aventura del Delta de l'Ebre i, a més, està dedicat a la natura i ofereix diverses possibilitats per conèixer l’entorn i les tradicions d'aquest territori. En aquest sentit, entre les diverses activitats disponibles destaca una visita guiada al Parc, observació d'aus salvatges, o un passeig en barques de perxar, tradicionals de les Terres de l’Ebre. A més, també es pot fer tir amb arc, caiac o circuits de multiaventura formats per tirolines i ponts penjants, entre altres.
Deltaventur Imatge aèria del parc d'aventura DeltaventurDeltaventur

Port Ainé Parc d'Aventura (Pirineus)

A la pista d’esquí de Port Ainé hi ha un parc amb un munt d’activitats per a aventurers intrèpids. A 7 metres d’altura s’inicia un circuit format per 1 pont tibetà, 3 torres i 2 tirolines, i s’hi ha d’accedir a través d’unes escales movedisses aptes només per als més valents. També hi ha una pista de trineus, un jardí de neu, i ofereix l'opció de realitzar ‘tubbing’ (baixar per una pista amb superfície de plàstic amb un dònut pneumàtic) i disc golf, una nova modalitat de golf que es practica amb un disc volador i cistelles.

El parc obre tot l'any i no només quan hi ha neu.
 Port Ainé Parc d'Aventura Instal·lacions de Port Ainé Parc d'AventuraPort Ainé Parc d'Aventura

Jungle Trek (Costa Daurada)

Visitar el bosc des de les copes dels arbres i anar de branca en branca és possible al Jungle Trek de Tarragona. Aquest parc dóna l’oportunitat de viure el bosc d’una altra manera. Conté 11 circuits diferents, adaptats a diverses edats i dificultats, en els quals s'han de superar un seguit de reptes. Entre les seves instal·lacions destaquen els ponts de mico, la liana de Tarzan, el pas de l’aranya o la tirolina de 100 metres, la més espectacular (només és apta per a majors de 7 anys). En el circuit familiar, els nens sempre han d’anar acompanyats d’un adult.
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació