Anuncia't al Descobrir

10 parcs d'aventura per anar-hi amb nens

Et convidem a descobrir les millors opcions arreu de Catalunya per passar un dia en família ple d’adrenalina i emocions fortes

Naturaran (Vall d'Aran)

Naturaran Tirolina del parc d'aventura NaturaranDeportur
Al Càmping Cauarca de la Vall d’Aran es pot trobar el parc d’aventura vertical Naturaran, que acull la tirolina més llarga dels Pirineus, amb 240 metres. Entre les activitats que ofereix el recinte hi ha circuits a 11 metres de terra amb tot tipus d’obstacles a superar, i també altres activitats com ràfting o descens de barrancs. A més, hi ha un recorregut dissenyat especialment per als més petits format per diversos elements verticals i ponts a 4 metres d’alçada com a màxim. En aquest circuit només hi poden participar els nens menors de 9 anys i els que no superin els 1,35 metres d'alçada.

Catalunya en Miniatura Circuit d'Aventura (Costa de Barcelona)

Catalunya miniatura - Parc d'aventura Tirolina del Parc d'Aventura de Catalunya en MiniaturaCatalunya en Miniatura
Sobrevolar gairebé tots els monuments catalans alhora és possible gràcies al circuit d’aventura vertical de Catalunya en Miniatura. Al bosc del recinte hi ha 4 circuits de diferents dificultats i per a diverses edats (a partir dels 3 anys). A sobre dels arbres hi ha més de 66 activitats com ponts, troncs i xarxes, amb la tirolina Banzai com a estrella del parc. Es tracta d'una tirolina de 150 metres de llargada i 30 d’alçada que proporciona una vista magnífica sobre tot el recinte.

Natupark - Bosc tancat (Costa Brava)

Naturpark Pont penjant per sobre les piscines de NaturparkNaturpark
Amb 8,5 hectàrees d'extensió, Natupark és el recinte d’aventura més gran de l'Estat espanyol, un recinte que té com a objectius principals el contacte amb la natura i el respecte pel medi ambient. Situat a Cerdanyola del Vallès, compta amb 8 circuits i 118 jocs diferents per a tota la família. Un conjunt d’instal·lacions a les copes dels arbres entre les quals hi ha lianes, ponts, tirolines, xarxes o troncs oscil·lants. A part dels circuits verticals, Natupark també té un espai recreatiu amb barbacoes i 4 piscines, només obertes durant l’estiu.

La Selva de l'Aventura (Costa Brava)

La selva de l'aventura Túnel penjant de troncs de La Selva de l'AventuraLa Selva de l'Aventura
Aquest parc està format per dos circuits: Andes, de descobriment i iniciació, i Himàlaia, el més gran. Els més valents es poden endinsar en les instal·lacions de fins a 15 metres d’alçada que té el recinte i que estan formades per ponts, lianes, tirolines, jocs d’equilibri o túnels. A més, els més aventurers també poden passar la nit en una hamaca a la natura. S’ha de tenir en compte que els menors d’edat han de realitzar el recorregut acompanyats d’un adult i que únicament els més grans de 9 anys poden fer el circuit gran.

Barcelona Bosc Urbà (Barcelona)

El Bosc Urbà és el primer parc d’aventura situat dins de Barcelona; en concret, al Parc del Fòrum. Les instal·lacions compten amb tirolines, lianes, ponts o pònting, entre altres activitats. Es pot escollir entre quatre circuits: el taronja, el blau, el vermell i el combo, que combina diverses opcions dels anteriors. El primer està pensat per als més petits, i el blau permet fer l’activitat amb grans i petits alhora. Per als més valents i sense por de les altures, el circuit vermell és el més adequat, ple d’emocions fortes.

Parc Aventura (Costa Brava)

Parc Aventura Instal·lacions de Parc AventuraParc Aventura
Aquest parc de Sant Feliu de Guíxols ofereix una gran aventura a diversos espais naturals de la Costa Brava. Tres circuits diferents per a tota la família i un altre format exclusivament per tirolines de diferents tipus. A part dels ponts i les lianes, a Parc Aventura també hi ha túnels, tobogans i diverses xarxes per enfilar-s'hi. A més, si encara hi ha forces, també es pot gaudir d’una sessió d’escalada, de 'paintball', vies ferrades, barranquisme o activitats d’orientació, entre altres.

Molló Parc (Pirineus)

Molló Parc Circuit verd del Molló ParcMolló Parc
Molló està envoltat per un paratge únic, un magnífic bosc d'avets de més de 40 metres d'altura. Les seves instal•lacions tenen 54 jocs i 4 circuits diferents segons l’edat i alçada. Els recorreguts d’aventura estan pensats per a tota la família, de manera que els nens a partir de 2 anys ja hi poden participar. Això és gràcies al sistema anomenat ‘vida contínua’, que permet no haver de manipular els mosquetons ni altres elements de seguretat durant tot el circuit. Al llarg del parc es podran trobar xarxes, tirolines, ponts penjants i balancins.

Deltaventur (Terres de l'Ebre)

Deltaventur Imatge aèria del parc d'aventura DeltaventurDeltaventur
Deltaventur és molt més que un parc d’aventura: és l’únic parc d'aventura del Delta de l'Ebre i, a més, està dedicat a la natura i ofereix diverses possibilitats per conèixer l’entorn i les tradicions d'aquest territori. En aquest sentit, entre les diverses activitats disponibles destaca una visita guiada al Parc, observació d'aus salvatges, o un passeig en barques de perxar, tradicionals de les Terres de l’Ebre. A més, també es pot fer tir amb arc, caiac o circuits de multiaventura formats per tirolines i ponts penjants, entre altres.

Port Ainé Parc d'Aventura (Pirineus)

 Port Ainé Parc d'Aventura Instal·lacions de Port Ainé Parc d'AventuraPort Ainé Parc d'Aventura
A la pista d’esquí de Port Ainé hi ha un parc amb un munt d’activitats per a aventurers intrèpids. A 7 metres d’altura s’inicia un circuit format per 1 pont tibetà, 3 torres i 2 tirolines, i s’hi ha d’accedir a través d’unes escales movedisses aptes només per als més valents. També hi ha una pista de trineus, un jardí de neu, i ofereix l'opció de realitzar ‘tubbing’ (baixar per una pista amb superfície de plàstic amb un dònut pneumàtic) i disc golf, una nova modalitat de golf que es practica amb un disc volador i cistelles.

El parc obre tot l'any i no només quan hi ha neu.

Jungle Trek (Costa Daurada)

Visitar el bosc des de les copes dels arbres i anar de branca en branca és possible al Jungle Trek de Tarragona. Aquest parc dóna l’oportunitat de viure el bosc d’una altra manera. Conté 11 circuits diferents, adaptats a diverses edats i dificultats, en els quals s'han de superar un seguit de reptes. Entre les seves instal·lacions destaquen els ponts de mico, la liana de Tarzan, el pas de l’aranya o la tirolina de 100 metres, la més espectacular (només és apta per a majors de 7 anys). En el circuit familiar, els nens sempre han d’anar acompanyats d’un adult.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació