Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

El Molí de l’Escala: el bo i millor de la cuina empordanesa

Aconsegueix un àpat per a dues persones en aquest restaurant

El restaurant Molí de l’Escala es troba en un molí fariner de l'Escala que acumula més de 23 segles d’història. Situat a poca distància del jaciment grecoromà d’Empúries, aquest espai és sens dubte un record d’aquests temps passats, que ha estat molí arrosser, molí fariner i central elèctrica.

Reconvertit en un restaurant de cuina tradicional el 1994, ara s’ha convertit en un espai gourmet de primer ordre, dirigit pel xef Jordi Jacas. La seva cuina es basa en els productes de proximitat i de temporada, innovant sempre sobre la base d’elaboracions tradicionals, d’arrel empordanesa. A més a més, actualment també compta amb una braseria, l’espai Grids, on es pot gaudir de les millors carns amb acompanyaments variats.

El premi és un àpat per a dues persones i queda subjecte a la disponibilitat de places de l’establiment. És vàlid fins al 30 de setembre del 2017.

Escollir el monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou.

Com funciona el concurs
Entre els dies 28 de febrer i 14 de març tothom va poder proposar el monument que volia que entrés a formar part del concurs. I de tots els proposats, es va escollir una llista de 20 monuments finalistes.

Entre el 14 i el 21 de març es va disputar la fase classificatòria, i els vuit monuments amb més vots van passar als quarts de final, que se celebren entre el 21 de març i el 18 d’abril, en què cada setmana es realitza un duel entre dos monuments. Primer es realitzarà l'enfrontament de Montsoriu i les muralles de Montblanc, i seguiran els de Sant Climent de Taüll i la cartoixa d'Escaladei (a partir del 28 de març), els Vilars d'Arbeca i el castell de Cardona (a partir del 4 d'abril) i, finalment, el de Santa Maria de Mataró i el monestir de Ripoll (entre l'11 i el 18 d'abril).

Més endavant, serà el torn de les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Per votar, cal ser usuari registrat, i accedir al web del monument favorit, des d’on es pot emetre un vot cada hora. A més a més, al web pots seguir l’evolució del concurs, a la pàgina de Resultats, i també trobaràs l’última hora de les votacions a Twitter, amb l’etiqueta #MonumentCat. I cada dimarts, al programa ‘Estat de Gràcia’ de Catalunya Ràdio, farem un seguiment del concurs amb més informació sobre els propis monuments i escoltant les reaccions dels participants.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació