Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Guanya un àpat a La Salseta de Sitges

És un restaurant de referència de la cuina ecològica i amb productes de proximitat

Ben a prop del passeig marítim de Sitges trobareu el restaurant La Salseta, caracteritzat per la seva cuina de proximitat i ecològica. Els seu ingredients provenen sempre de productors petits i locals, adaptant-se, per tant, als productes de temporada i oferint unes elaboracions molt vinculades amb el territori. A més a més, a la seva carta hi trobareu plats vegetarians.

Al restaurant, també hi podreu gaudir de la malvasia, el vi més típic d’aquesta població, així com de formatges artesans i d’una cuidada selecció de vins, que seran el millor acompanyament per al vostre àpat.

El premi és un àpat per a dues persones a La Salseta, està subjecte a la disponibilitat de places de l'establiment i s'ha de gaudir abans del 30 de setembre de 2017.

El concurs més ‘monumental’
Fins al 9 de maig, les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS organitzen el concurs del monument favorit de Catalunya 2017, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura

Les fases del concurs
Del 14 al 21 de març es va disputar la fase classificatòria, en què dels 20 monuments, els 12 amb menys vots van quedar eliminats. Entre el 21 de març i el 18 d’abril se celebren els quarts de final en què el primer classificat es batrà en duel amb el vuité, el segon amb el setè i així successivament.

Després, els quatre monuments guanyadors passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i 2 de maig. I, finalment, els dos vencedors participaran en la gran final que s’allargarà fins al 9 de maig.

Pots fer un vot cada hora, després de registrar-te com a usuari del web de DESCOBRIR. En fer-ho, entraràs al sorteig de més de cent premis setmanals!

El seguiment
Al mateix web del monument favorit es pot seguir l’evolució del concurs, però també trobaràs l’última hora de les votacions a Twitter, amb l’etiqueta #MonumentCat. I cada dimarts, a Catalunya Ràdio, al programa 'Estat de Gràcia', farem un seguiment del concurs amb més informació sobre els propis monuments i escoltant les reaccions de tots els participants.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació