Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

La Seu d'Ègara

Terrasa (Vallès Occidental)
La Seu d'Ègara

- Sergi Boixader

Des de l'època ibèrica fins a l'actualitat, aquest conjunt monumental de Terrassa ha anat sumant construccions i transformacions. En destaquen especialment les esglésies que la integren: la de Sant Pere, la de Sant Miquel i la de Santa Maria, i també els edificis del bisbat visigòtic d'Ègara, les pintures murals altmedievals i romàniques i els retaules gòtics. Totes aquestes obres fan que sigui un dels espais més representatius d'aquests estils en els camps de l'arquitectura, la pintura i l’escultura.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació