Anuncia't al Descobrir

Montblanc ofereix dues noves rutes

Els itineraris es poden seguir des d’un dispositiu mòbil amb l’aplicació Natura Local

Montblanc disposa de noves rutes que es poden seguir a través de dispositius mòbils. Els dos nous itineraris estan inclosos dins l’aplicació Natura Local, especialitzada en la difusió del patrimoni natural, on es poden trobar prop de 400 excursions en família, itineraris a peu i en BTT i suggeriments de vacances arreu de Catalunya.

En el cas de Montblanc s’ha començat per dues propostes ben diferenciades. Per a tot tipus de públic s’ha dissenyat un passeig pel Francolí, que enllaça Montblanc amb la font de la Ceba i transcorre pel costat del riu fins al molí del Pas. És un recorregut pensat per poder fer amb nens, de poc menys de 4,5 quilòmetres.

Una mica més complicada és l’altra proposta. Té Rojals com a punt de sortida i d’arribada. Passa pels Cogullons i la Bartra, i el trajecte, de més d’11 quilòmetres, està pensat per fer-lo en unes quatre hores caminant.

Qui les vulgui seguir a través de l’aplicació ho té molt fàcil. Un dels grans avantatges que presenta l’aplicació Natura Local és que, un cop descarregada, es pot baixar el recorregut al mòbil i mentre es realitza la ruta no és necessari tenir connexió a Internet.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació